Veera, 24

Kevyempi keho -valmennus
 
Veera karisti yhteensä 6,2kg painoa, sekä 11cm vyötäröltä ja 6,5cm lantiolta!
 
Voin ylpeänä kertoa reilu kuusi kiloa keveämpänä, että kun nykyään kuljen peilin ohi, mä hymyilen.

Painiskelin pitkään ulkonäkö- ja itsetunto-ongelmien kanssa. Mulle mukavuusalue tarkoitti sitä, että siellä ei tarvitse oikeastaan tehdä mitään, olla vaan ja rypeä itsesäälissä. Nyt oon sitä mieltä, että mukavuusalueella ei edes aina tarvitse olla niin mukavaa. Itsensä haastaminen ja voittaminen on mukavuusaluetta myöskin!

Lähdin tähän projektiin tosi epäilevänä. Ei mulla oo aikaa, eikä mulla oo jaksamista, eikä mulle tuu kuitenkaan mitään tuloksia. 12 viikkoa on vaan liian lyhyt aika, että näin paatuneesta tunnesyöjästä saisi mitään "onnistujaa". Toisin kävi!

En voi sanoa, että se olisi ollut elämäni helpoimmat viikot, mutta varmasti ne olivat tärkeimmät tähän asti. Sain itsestäni niin paljon irti, ja tein täydellisen elämänmuutoksen! Ruokavalio, liikunta ja sen lisääminen, itsetunnon kohotus, uusi työpaikka.. Kaikki kolmessa kuukaudessa!

En myöskään halua kertoa tarinaa mistään itsestään haihtuvista kiloista, tai kuinka vaivatonta ruokavalion muuttaminen oli. Tämä kaikki on vaatinut aivan hullun määrän työtä. On ollut huonoja päiviä, motivaation puutetta ja kaiken kukkuraksi yksi nuhalle menetetty kokonainen viikko. Ja juuri niissä kohdissa vaaditaan itsestä eniten, ja myöskin saat itsestäsi enemmän mitä olisit kuvitellutkaan.

Kuitenkaan yksin en tähän olisi pystynyt. Ilman Annaa tää juttu olisi loppunut jo ennen alkamistaan. Oli joku joka tsemppaa, näyttää mallia, piiskaa kun ei jaksa ja erityisesti on läsnä kun sitä eniten tarvitset.

Voin ylpeänä kertoa reilu kuusi kiloa keveämpänä, että kun nykyään kuljen peilin ohi, mä hymyilen.

Mä todella tein sen, ryhtiliikkeen!

 

-Veera